nybyggarna.blogg.se

Lets go around the world

på riktigt

Publicerad 2012-11-21 17:53:18 i Allmänt,

okej, nu är det såhär. vi har 0 besökare. men den kommer tredubblas, (självförtroende på topp) om ca 3 månader. cuz we're awesome. måste ju köra lite engelska nu för vi har bokat vår resa!!!!! vi har tagit tummen ur över en kaffe, ringt, och betalat, gjort om resan lite, och nu är det klart. 24 feb - 26 maj. då är vi på andra sidan jordklotet. på riktigt. så nu ser det ut såhär:
Resan börjar i Danmark. därifrån, massa timmars lyg, och vi börjar sedan i Auckland, Nya Zeeland. köper en bil, åker runt, hänger runt lite med ellens släktningar, träffar skönt folk, jag tittar på när de andra hoppar bungy jump. vi ser sjukligt vacker natur (har kollat google), och vandrar, och festar, och bara allmänt lever. 4 veckor senare åker vi från Christchurc till Melbourne, Australien. Därifrån har vi busspass som tar oss ändå upp till Brisbane. ska uppleva kusten. här gör vi också en massa saker. typ surfar. träffar folk (som vi ska göra en hel del). från brisbane tar vi flyget till Singapore, och är där i ca 2 nätter. lever livet lite tänkte vi. sedan har vi två veckor där vi har noll koll. vi vill se kuala lampur, och södra thailand, iaf, de veckorna återstår att se. vi ska iaf ta oss upp till Bangkok, och där jävlar ska vi leva lyxliv, 6 stjärnigt hotell hade vi tänkt. och sen uppleva en liten del av Thailand i ca 6 dagar. och sen tar vi oss med flyg upp till Hong Kong. frågan är nog inte om vi är mest taggad inför hong kong? kan beror på shoppingen, vi har ju då hört att den är billig. och sist men inte minst på denna fantastiska resa tar vi flyget upp till Peking. där ska vi ha det bra, som vi har haft resten av resan, se Kinesiska muren, och allt annat häftigt som hör Kina till. typ billig shopping också. vi ska endast äta och uppleva de första ca 9 veckorna, för att sedan shoppa så mycket så vi knappt får hem det. 
så om ni frågar oss, så är vi bra duktigt taggade. det känns overkligt. det har ju enbart varit snack. men nu, NU är det fanimej bokat, och jag har bra reseförsäkring där jag slipper självrisk. för jag räknar med minst en borttappad elektronisk pryl, nåt annat vore ju fel. 
vi hörs när det finns mer att säga!
/Linnea

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela